Alte știri

(foto) O locuință din raionul Leova a ars: Trei persoane au ars de vii

Pinterest LinkedIn Tumblr

În această noapte angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI au fost alertați să intervină la lichidarea unui incendiu produs într-o casă de locuit în satul Tomai, a raionului Leova. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 02:55 minute.

La fața locului au fost îndreptate două autospeciale de intervenție. Ajunși, pompierii au stabilit că o casă de locuit este cuprinsă de flăcări. În urma incendiului au ars bunurile materiale din interior, dar și acoperișul locuinței. Totodată, în timpul lichidării incendiului de către salvatori si pompieri au fost depistate cadavrele a trei persoane: a unui bărbat în vîrstă de 78 de ani, a unei femei în vîrstă de 46 de ani, dar și a unui băiat de 11 ani.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Pentru studierea situației în cauză la fața locului s-au deplasat specialiști din cadrul Laboratorului Experimental Antiincendiar. Cauza și circumstanțele producerii arderii urmează a fi stabilite ulterior după ce Laboratorului Experimental Antiincendiar va efectua cercetarea statică și dinamică a locului incendiului.

Potrivit datelor IGSU, de la începutul anului 2019 în Republica Moldova s-au produs 168 incendii în urma cărora și-au pierdut viața 29 persoane inclusiv un minor.

loading...

Comments are closed.