Social

(foto) O mașină a derapat pe traseul Chișinău-Bălți și s-a rostogolit de câteva ori

Pinterest LinkedIn Tumblr

Accident violent pe traseul Chișinău-Bălți în apropiere de satul Lupa-Recea. Două persoane, tată și fiică, au fost la un pas de moarte după ce mașina cu care se deplasau a derapat de pe traseu și să rostogolit de câteva ori, transmite UNIMEDIA.

Din fericire, în spatele automobilului implicat în accident se deplasau într-un alt vehicul șeful Direcției Generale Securitate Publică al Inspectoratului General de Poliție (IGP), colonelul de poliție, Marin Maxian, șefa secție prevenire a DGSP, Daniela Buzat, dar și șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc. Aceștia au intervenit de urgență pentru a oferi primul ajutor.

Șoferul a pierdut controlul volanului și a derapat de pe carosabil. Am spart parbrizul vehiculului pentru a scoate persoanele din interior. Împreună cu colega mea Daniela Buzat, am resuscitat tânăra, care era inconștientă. Ulterior, am chemat serviciul 903”, a declarat Marin Maxian.

De asemenea, șeful DGSP a mai spus că pentru a evita o explozie, a fost nevoit să decupleze acumulatorul de la automobil.

„Aduc mulțumiri și participanților în trafic care am manifestat atitudine civică și au stopat, oferind ajutor la extragerea persoanelor”, a mai adăugat șeful DGSP.

Oamenii legii cercetează cazul.

victimele au fost salvate, accident pe traseul Chișinău-Bălți, politia salvarea, cavcaliuc gheorghe

loading...

Comments are closed.