Alte știri

(Foto) O sculptură surpriză a fost lansată astăzi la Aeroportul Inernațional Chișinău!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Aeroportul Chişinău are acum o sculptură proprie! Avia Invest a inaugurat astăzi lucrarea, care prezintă imaginea unui pilot, urmat de două însoţitoare de bord. Potrivit companiei, sculptura îşi propune să fie un simbol al aeroportului şi să reprezinte bunăstare, siguranţă şi desigur un zbor liniştit, transmite bani.md.

„Avia Invest a venit cu această idee frumoasă de a crea un obiect de artă, ca un atribut al aeroportului ţării, reuşind astfel să ofere atât pasagerilor moldoveni, cat şi celor străini un simbol, care să le reamintească mereu de Republica Moldova şi de experienţa călătoriei prin Aeroportul Internaţional Chişinău”, se spune în comunicatul companiei.

Lucrarea a fost realizată de sculptorul Veaceslav Jiglițchi. Acesta are peste 50 de sculpturi create, iar pentru meritele sale a primit numeroase premii atât în ţară, cat şi peste hotare.

“Încă din cele mai îndepărtate timpuri sculptura a fost considerată un mijloc de exprimare artistică, simbolistica acesteia fiind una foarte puternică. Am fost onorat să lucrez la acest proiect şi din primele clipe am privit foarte pozitiv idea companiei Avia Invest. Este o lucrare foarte complexă, la care am muncit minuţios şi am depus mult suflet.” a menţionat autorul sculpturii, Veaceslav Jigliţchi.

sculptura aeroport chisinau, republica moldova, air moldovaaeroport chisinau, sculptură a fost lansată, moldova culturasculptură a fost lansată astăzi în Aeroportul Inernațional Chișinău, Un simbol care să reamintească pasagerilor de R. Moldova, avioane, cultura, 

loading...

Comments are closed.