Social

FOTO // O tânără din Chișinău a dispărut fără urmă după ce a împrumutat de la prieteni câteva zeci de mii de euro

Pinterest LinkedIn Tumblr

O tânără, originară din municipiul Chișinău, căutată cu disperare de familie, dar și de prieteni după ce acum câteva luni a dispărut fără urme.

Conform informației oferite de către cunoscuții ei, aceasta și-a vândut apartamentul din capitală și sub pretextul unei operații chirurgicale a luat bani în împrumut de la mai mulți prieteni de pe o rețea de socializare.

Suma totală a banilor obținuți prin înșelăciune a fost estimată la 39 de mii de euro. Ulterior, tânăra și-a dezactivat profilul de pe Facebook însă, mesajele cu rugăminte de a o ajuta continuă să vină până în prezent și altor utilizatori. Presupus, individa a ajuns membră a unei secte.

Actualmente, tânăra nu iese la contact nici cu membrii familiei. Toate încercările de a da ochii cu ea s-au rezultat cu eșec. De asemenea, din informația acumulată din mai multe surse, individa a plecat în Ucraina în data de 15 decembrie.

Conform declarațiilor victimelor escrocheriei, scopul de a găsi tânăra constă în aflarea adevărului, dar și pentru a face situația clară.

În acest context, persoanele care au recunoscut tânăra din imagini sau cunosc locul unde s-ar putea afla, sunt rugați să apeleze la numărul 112 sau la cel mai apropiat post de poliție. Orice informație poate fi utilă.

Contactată telefonic ofițerul de presă a poliției capitalei Natalia Stati a comunicat că va reveni cu detalii.

sursa: Echipa.md

Citește și: Autoturism radiat din circulaţie în Polonia, identificat la Soroca

loading...

Comments are closed.