Politic

FOTO // Partidul Democrat continuă întrevederile cu organizațiile teritoriale

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Democrat din Moldova pare să treacă prin schimbări radicale și reformare atât la nivel central cât și la nivel de organizații teritoriale. 

Ieri, 14 ianuarie, deputatul democrat Andrian Candu, printr-o postare de pe facebook a anunțat că a participat la o întrevedere cu membrii Partidului Democrat din Raionul Rezina.

„Suntem uniți și la nivel central, și în teritoriu. Astăzi, împreună cu colegi deputați ne-am revăzut cu membri ai organizației de partid din raionul Rezina, iar discuțiile cu oamenii mi-au reconfirmat unitatea Partidului Democrat.”a scris democratul.

Andrian Candu consideră că provocările anului 2019 prin care a trecut Partidul Democrat nu au făcut decât să consolideze formațiunea politică.

„Provocările din 2019 au consolidat baza formațiunii și suntem în continuare o echipă puternică, un partener de încredere al cetățenilor, un străjer al intereselor țării.” conchide Andrian Candu.

Telegraph.md amintește că weekend-ul trecut, conducerea Partidului Democrat din Moldova (PDM) a avut întâlniri cu echipele sale din trei raioane: Căușeni, Hîncești și Orhei.

loading...

Comments are closed.