(Foto) Pavel Filip la Florești: mă bucur să văd că avem în PDM oameni pe care momentele dificile îi motivează să fie mai puternici

Pavel Filip la Florești, filip mă bucur să văd că avem în PDM oameni pe care momentele dificile nu îi demoralizează, oameni pe care momentele dificile îi motivează să fie mai puternici, partidul democrat din moldova,

De dimineață, liderul interimar PDM Pavel Filip spune că s-a bucurat de începutul unui nou an școlar, iar apoi a mers cu colegii de partid la Florești să se întâlnească cu oamenii de acolo.

“I-am văzut mai determinați ca niciodată și mă bucur să văd că avem în Partidul Democrat din Moldova oameni pe care momentele dificile nu îi demoralizează, ci din contra: îi motivează să fie și mai activi, și mai puternici. Primarii, membrii și susținătorii noștri ne-au spus că nu au de ce să le fie rușine în fața oamenilor, pentru că în ultimii ani am reparat drumuri, am majorat pensii și salarii, am renovat grădinițe, am ajutat tineri să-și cumpere locuințe, am asigurat o creștere economică constantă și stabilitate în țară.

Aceasta este moștenirea Partidului Democrat și cu aceste realizări vor merge candidații PDM la alegerile locale în fața cetățenilor. Oponenții noștri vor veni, ca de obicei, cu vorbe, cu ură, cu distrugere. Știu însă că oamenii vor opta pentru FAPTE”, a spus fostul premier.

Amintim că pe 7 septembrie va avea loc congresul extraordinar PDM în cadrul căruia va fi ales noul lider al partidului. Pavel Filip este principalul candidat la această funcție.

Total
0
Shares
Total
0
Share