(Foto) Pavel Filip: Noi am construit drumuri, ei construiesc doar ură și dezamăgire! Și nici măcar nu lasă faptele bune să continue

Toți locuitorii din satul Teleșeu au fost conectați la apă potabilă, pavel Filip pentru straseni, fapte nu vorbe pdm, partidul democrat plahotniuc, alegeri anticipate, 

Fostul premier Pavel Filip spune că pe vremea când PDM era la guvernare s-au construit drumuri, însă binomul ACUM-PSRM construiește doar ură și dezamăgire, și nici măcar nu lasă faptele bune să continue.

Filip a venit cu un exemplu: “Am alocat pentru anul acesta 130 milioane de lei pentru drumuri în Strășeni. Banii erau prevăzuți în buget, iar astăzi autoritățile ne anunță că “este micșorată suma prevăzută inițial și volumul de lucrări”. La fel se întâmplă și în alte localități. Și asta pentru că Guvernul Sandu nu are experiența și nici dorința să repare drumuri. Nu este o prioritate pentru ei. Pentru ei contează să-și numească membrii de partid în funcții și să politizeze instituții. Drumuri, școli, grădinițe, pensii, salari? Nu, n-am auzit”, a spus liderul PDM. 

Potrivit lui este este păcat pentru că pe oameni nu-i interesează aranjamentele de coaliției de conjuctură și înțelegerile lor temporare. Oamenii vor o viață mai bună: pensii, salarii, drumuri, educație, infrastructură. “Și e clar că voi, ACUM-PSRM, nu știți cum să faceți asta. Plecați”, a spus Pavel Filip. 

Total
0
Shares
Total
0
Share