Social

FOTO // Pe parcursul zilei de ieri, carabinierii au surprins doi bărbați consumând droguri, iar pe un altul căutând pachețelul cu stupefiante comandat prin Telegram

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe parcursul zilei de ieri, 23 septembrie, carabinierii au identificat un bărbat care își căuta pachețelul cu substanțe narcotice, procurat prin intermediul Telegram, și au surprins alți doi bărbați chiar în timp ce consumau droguri, transmite Telegraph.md

Indivizii au fost depistați de către angajații Direcției Regionale Centru a Inspectoratului General de Carabinieri în timpul executării serviciului de menținere a ordinii publice.

În primul caz, este vorba de un bărbat de 40 de ani care căuta intensiv ceva la sol pe o stradă din sectorul Centru al capitalei.

Când a fost observat de carabinieri, acesta a devenit agitat și a recunoscut că prin intermediul aplicației Telegram a cumpărat droguri. Pachețelul cu substanțele narcotice a fost găsit în locația indicată de individ. Totodată, asupra acestuia a fost depistat un aparat confecționat artizanal pentru consumul de droguri.
La fața locului a fost solicitată grupa operativă a IP Centru pentru documentarea cazului.

Alți doi indivizi au fost surprinși în spatele unui bloc de locuit de pe strada Andrei Doga din sectorul Rîșcani al capitalei. Bărbații, de 27 și respectiv 38 de ani, consumau droguri cu ajutorului unui aparat din plastic confecționat artizanal.

La fața locului a fost solicitată grupa operativă a IP Rîșcani pentru documentarea cazului. În ambele cazuri, probele au fost ridicate și expediate pentru efectuarea expertizelor.

loading...

Comments are closed.