Alte știri

(foto) Piața Centrală: cât costă roșiile, zmeura, brânza sau carnea

Pinterest LinkedIn Tumblr

Piața Centrală, Cât costă roșiile, zmeura, brânza sau carnea, modlova 2018, produse alimentareLegumele și fructele de sezon au început deja să se ieftinească. Echipa stirilocale.md a făcut o vizită la piață și vă prezintă care sunt prețurile la unele produse alimentare.

La Piața Centrală din capitală, prețul unui kilogram de roșii variază între 25-30 de lei, castraveții sunt vânduți cu 10 lei, iar dovleceii se vând cu 7-8 lei pentru un kilogram.

Un kilogram de varză costă 8 lei, iar ardeii se vând cu 20 de lei/kg. Totuși, prețurile afișate de comercianți diferă în funcție de regiunea și piața în care aceștia își expun marfa.

Fructele de sezon sunt la mare căutare în această perioadă. În timp ce unii le cumpără pentru a le consuma în stare crudă, gospodinele profită de această perioadă pentru a face conserve, dulcețuri și compoturi pentru iarnă. În aceste zile căpșunile s-au mai ieftinit, un kilogram costă 27 de lei, iar pentru un kilogram de zmeură va trebui să scoți din buzunar 50 de lei. Prețul unui kilogram de cireși variază între 15-20 de lei.

Dacă sunteți adepții bucatelor din carne, trebuie să știți că prețul pentru un kilogram de carne de porc pornește de la 55 de lei.

Brânza de vaci costă 50 de lei pentru un kilogram, smântâna de casă costă 40 de lei pentru un litru, iar untul de casă se vinde cu 100 de lei/kg. Brânza de oi, variază între 70-75 de lei/kg.

Piața Centrală, Cât costă roșiile, zmeura, brânza sau carnea, modlova 2018, produse alimentareCât costă roșiile, zmeura, brânza sau carnea, modlova 2018, produse alimentareroșiile, zmeura, brânza sau carnea, modlova 2018, produse alimentare

loading...

Comments are closed.