Alte știri

(Foto) Premierul Pavel Filip a povestit despre familie şi pasiunile sale într-o revistă internațională

Pinterest LinkedIn Tumblr

Nepotul Patric, câinele Sharky, dar şi pasiunea pentru călătorii. Sunt câteva dintre subiectele la care s-a referit premierul Pavel Filip, într-un altfel de interviu decât cele pe care le acordă de obicei. Prim-ministrul a povestit pentru revista Altitude, distribuită la bordul aeronavelor, că cea mai mare pasiune pe care o are acum este primul şi, deocamdată, singurul nepot – Patric. Zâmbetul micuțului îi este leac pentru orice necaz, scrie Timpul.md. 

Din interviu mai aflăm că premierul este ataşat de un câine de rasă pe nume Sharky. Atât de mult l-a îndrăgit, încât îl mai ia la muncă în weekend. Patrupedul este cadoul aniversar oferit de Serviciul de Protecţie și Pază de Stat.
 
Şeful executivului susţine că are o afinitate deosebită pentru tradiţii. Asta l-a determinat să organizeze pentru al doilea an consecutiv Târgul de Crăciun. Pavel Filip povesteşte că, în copilărie, se pregătea minuţios pentru sărbătorile de iarnă.
 
Premierul a mai dezvăluit că îi place să călătorească, doar că nu are prea mult timp pentru asta. Escapadele nu înseamnă doar odihnă, ci şi cunoaștere, experiențe şi viziuni noi, a menționat Filip.
 
Şeful cabinetului de miniştri s-a referit în context şi la potenţialul turistic al Moldovei.Suntem o țară rurală, iar satul nostru poate fi și atuul nostru. Într-o Europă tot mai urbană, oferta noastră de turism agricol, culinar, de turism rural, poate să găsească o cerere destul de mare”, a explicat Pavel Filip.
loading...

Comments are closed.