(Foto) Premierul Pavel Filip a povestit despre familie şi pasiunile sale într-o revistă internațională

Premierul Pavel Filip a povestit despre familie intr-o revistă internațională, pdm, partidul democrat din moldova, pasiunile lui pavel filip, cainele lui filip, politicieni de la chisinau, guvernul filip, 

Nepotul Patric, câinele Sharky, dar şi pasiunea pentru călătorii. Sunt câteva dintre subiectele la care s-a referit premierul Pavel Filip, într-un altfel de interviu decât cele pe care le acordă de obicei. Prim-ministrul a povestit pentru revista Altitude, distribuită la bordul aeronavelor, că cea mai mare pasiune pe care o are acum este primul şi, deocamdată, singurul nepot – Patric. Zâmbetul micuțului îi este leac pentru orice necaz, scrie Timpul.md. 

Din interviu mai aflăm că premierul este ataşat de un câine de rasă pe nume Sharky. Atât de mult l-a îndrăgit, încât îl mai ia la muncă în weekend. Patrupedul este cadoul aniversar oferit de Serviciul de Protecţie și Pază de Stat.
 
Şeful executivului susţine că are o afinitate deosebită pentru tradiţii. Asta l-a determinat să organizeze pentru al doilea an consecutiv Târgul de Crăciun. Pavel Filip povesteşte că, în copilărie, se pregătea minuţios pentru sărbătorile de iarnă.
 
Premierul a mai dezvăluit că îi place să călătorească, doar că nu are prea mult timp pentru asta. Escapadele nu înseamnă doar odihnă, ci şi cunoaștere, experiențe şi viziuni noi, a menționat Filip.
 
Şeful cabinetului de miniştri s-a referit în context şi la potenţialul turistic al Moldovei.Suntem o țară rurală, iar satul nostru poate fi și atuul nostru. Într-o Europă tot mai urbană, oferta noastră de turism agricol, culinar, de turism rural, poate să găsească o cerere destul de mare”, a explicat Pavel Filip.
Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share