Social

(foto) Proiectul Bunicii Grijulii implementat acum și în raioanele Orhei, Șoldănești și Rezina

Pinterest LinkedIn Tumblr

Implementarea proiectului „Bunicii Grijulii” continuă. Ieri, 4 iulie, a avut loc inaugurarea birourilor teritoriale a Bunicilor Grijulii în raioanele Orhei, Șoldănești și Rezina.

Anunțul a fost făcut de către șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc prin intermediul unei postări pe Facebook. Cavcaliuc a scris că evenimentul a fost așteptat nu doar de către bunici dar și de către copii care s-au pregătit de această festivitate cu recitaluri de poezii și cântece. Ospitalitatea lor demonstrează că acest proiect contribuie la apropierea generațiilor.

Poliția a premiat copii care au participat la concursul cu genericul ”Bunicii Grijulii – prietenii mei din comunitate”, precum și angajații din cadrul subdiviziunilor Poliției Naționale pentru aportul adus întru realizarea proiectului.

La eveniment, Vice – Președintele Asociației Obștești ”Bunicii Grijulii” a oferit fiecărui bunic grijuliu cartele de reducere la Farmacia Familiei, rețeaua magazinelor Fourchette și Moldtelecom, totodată a donat 10 veste florescente la fiecare birou raional, aducînd la cunoștința celor prezenți că partenerii au pus la dispoziție 4 foi gratuite de odihnă la sanatoriu pentru cei mai harnici și sîrguincioși bunici.

Festivitatea a fost încheiată cu instalarea unui panou cu inscripția ”Atenție! Trecerea de pietoni este supravegheată de Bunici Grijulii”.

loading...

Comments are closed.