Alte știri

(Foto) Reacțiile internauților, după ce Angela Gonța a sărit în apărarea lui Filat: „Parcă erați divorțați?”

Pinterest LinkedIn Tumblr

După ce duminică seara, TV8 a dat pe post interviu cu Vlad Filat din închisoare, mulți spectatori au rămas profund dezamăgiți de declarațiile fostului lider PLDM. Oamenii așteptau mai mult, așteptau ca Filat să arunce în aer clasa politică din Moldova, așa cum a promis în 2015, însă el s-a rezumat la a spune câteva lucruri pe care le cunoaște toată lumea.

Văzând valul de postăzi de dezamăgire ale cetățenilor, fosta soție a lui Filat, Angela Gonța, a venit cu o postare pe facebook prin care a explicat cât de greu i-a fost lui Filat în închisoare și cât de dur a fost cu el fostul regim a lui Plahotniuc. În replică, internauții a venit cu critici și mai dure la adresa lui Filat și Gonța. „Dar cu plebea care va plăti miliardul furatului timp de 25 ani să empatizăm?”, „Stati oleaca,parca gata,ati divortat?!”

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„Pentru curajul ca l-a avut in parlamant de a spune lucrurilor pe nume Respect! Insa a putut face mai mult. A fost unicul care a avut parte de increderea europenilor, nimeni din elita noastra politica nu a fost asa de apropiat europenilor ex. Tusk, Merkel etc… am crezut si am sperat in viitor european ca pan’la urma sa avem ce avem … un hemoroid!”

„O jurnalista buna de investigatie, o profesionista, ia (1) un barbat strain si (2) traieste cu el pe bani furati prin mismasuri, ca apoi sa scrie acest text de mare jale. Dl Filat avea multe inainte, pe toate le-a ratat la rand prin aroganta si prostia sa. Unicul lucru e ca are dreptul la justitie corecta, ceea ce ii doresc. Asteptam parlamentul nou-ales sa lucreze si sa urmeze gasirea banilor furati si faptasilor, pedepsirea s.a.m.d. Altfel, sa traiasca ei in aceasta tara de cacao, cu rude amante fini cumetri hoti si standarte duble.”

facebook angela gonta, vlad filat tv8, politica moldova, pldm filat șor, plahotniuc pdm,

Acestea sunt doar câteva dintre sute de comentarii care s-au adunat la postarea fostei doamne Filat. Spre exemplu ex-ministrul al Jusției, Stanislav Pavlovschi, învestit în funcție de alianța ACUM-PSRM, a scris că Vlad Filat singur este vinovat că atunci când a fost la guvernare nu a făcut reforme în justiție, iar acum culege roadele.

Amintim că interviul lui Filat la acest post de televiziune vine la doar câtvea zile după interviul dat de Chiril Lucinschi, concubinul jurnalistei Natalia Morari, șefa TV8. Deși Gonța și Morari se declară jurnaliste libere și independente, totuși apar dubii în această privință, dat find legăturile lor personale cu foști politicieni din PLDM codamnați pentru corupție și certați cu legea. De menționat că actualmente TV8 manifestă simpatie față de premierul Maia Sandu, fosta colegă a lui Filat din Partidul Liberal Democrat din Moldova.

loading...

Comments are closed.