Politică

(Foto) Reacțiile internauților după întâlnirea Maiei Sandu cu Dmitri Kozak: Când trecem la alfabetul chirilic?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe pagina de facebook a Guvernului Republicii Moldova au fost postate ieri seara câteva poze de la întîlnirea prmierului moldovean Maia Sandu cu vicepremierul rus Dmitri Kozak. În comunicat se spune că „Prim-ministrul a subliniat că guvernul de la Chișinău va promova o politică externă previzibilă” și „în același timp dezvoltând relații reciproc avantajoase cu Federația Rusă”.

Majoritatea comentariilor lăsate de internauți au fost foarte critice, moldovenii arătându-se împotriva întâlnirii dintre Maia Sandu și Kozak, care este și autorul Planului de federalizare a Republicii Moldova.

„Rusia nu ne este prieten! (ma refer strict la dracii astia de politicieni!)”

„La ce am ajuns…să primim ocupanții cu pâine și sare, e un deja-vu de 28 iunie 1940. Trist dar adevărat.”

„Tradatoarea!!”

„Cand trecem la alfabetul chirilic??”

„Va jucati cu focul”

„Asa cum spune o vorbă țărănească… CU FUNDUL IN DOUĂ LUNTRII….”, acestea sunt doar câteva din reacțiile internauților (mai multe vedeți mai jos).

Amintim că vicepremierul rus Dmitri Kozak a efectuat luni o vizită oficială în țara noastră. El a avut întrevederi cu șeful statului Igor Dodon, cu speakerul parlamentului Zinaida Greceanîi, cu premierul Maia Sandu și miniștri din guvern. Kozak s-a arătat bucuros că Plahotniuc a părăsit țara și a mulțumit deputaților din blocul ACUM pentru pasul curajos de a face alianță cu PSRM.

Reacțiile internauților după întâlnirea Maiei Sandu cu Dmitri Kozak, când trecem la alfabetul chirilic, kozak maia sandu, dodon kozak plahotniuc, acum psrm, rusia moldova putin, 

loading...

Comments are closed.