Alte știri

(Foto) Sectorul de poliție din Soroca a fost renovat și modernizat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Polițiștii din orașul Soroca vor activa în condiţii mai bune de muncă. Sectorul de poliţie nr.1, care deserveşte orașul și alte opt localităţi a fost renovat. La inaugurare au participat șeful IGP, Alexandru Pînzari, reprezentanți ai administrației publice locale, polițiști, locuitori ai orașului Soroca și alți invitați.

”Noul Sector de poliție vine să faciliteze cooperarea dintre comunitate și poliție, prin organizarea diferitor activități de educare și suport comunitar. Când lucrăm împreună, facem societățile mai prospere și mai sigure pentru familiile noastre, astfel, oamenii care se vor adresa aici, vor primi din partea colegilor mei servicii de calitate și soluții pentru a rezolva problemele cu care se confruntă”, a menționat șeful Poliției, Alexandru Pînzari.
 
În Sectorul de poliție nr.1 din orașul Soroca vor activa 23 de polițiști, care vor deservi 48 000 de oameni. Pentru renovarea sectorului s-au investit 1 milion 800 mii de lei, bani oferiţi de Uniunea Europeană în cadrul Strategiei de Dezvoltare a Poliţiei.
 
Acesta este al cincilea sector renovat și modernizat în cadrul Strategiei de Dezvoltare a Poliției, orientat spre activitatea polițienească comunitară. În scurt timp urmează a fi deschise trei izolatoare de detenție provizorie ale Inspectoratelor de poliție din Hâncești, Căușeni și Ungheni, renovate, de asemenea, în cadrul Strategiei de Dezvoltare a Poliţiei.
loading...

Comments are closed.