Alte știri

(Foto) Șoc în SUA! Soția președintelui, Melania Trump a pozat total dezbrăcată

Pinterest LinkedIn Tumblr

Melania Trump într-un moment a nimerit în centrul atenției reflectoarelor devenind o persoană publică care stârnește mult interes. Iar presa de pe întreg mapamondul a scos la iveală cele mai ascunse secrete ale Melaniei Trump, dar şi lucruri cunoscute, dar uitate, din trecutul ei.

Spre exemplu, atunci când avea doar 25 de ani, Melania a realizat ceea ce se presupune că a fost primul ei pictorial nud. Tânăra care voia să se facă remarcată în SUA apărea în fotografii cu formele la vedere, acoperindu-şi discret doar zona intimă şi purtând doar o pereche de sandale înalte în picioare. Imaginile fusese realizate de fotograful Ale de Basseville pentru Max, o revistă pentru bărbaţi care acum nu mai există, într-un studio din Manhattan.
 
Un an mai târziu, în 1996, în spaţiul public a apărut un nou shooting nud cu Melania Trump, în care aceasta apărea în pat, în braţele altei femei, iar în anul 2000 actuala soţie a lui Donald Trump a realizat o altă şedinţă foto provocatoare pentru revista GQ.
donald trump, Melania Trump a pozat total dezbrăcată, donald trump, casa alba, sex si politica, vedete prono, filme pentru adulti, 
melania trump, sua, donald trump
loading...

Comments are closed.