FOTO // Trafic intens și măsuri speciale la PTF Leușeni-Albița, pentru a fluidiza circulația între Republica Moldova și România

PTF Leușeni-Albița
 

Poliția de Frontieră a Republicii Moldova a anunțat că Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Leușeni-Albița se confruntă cu un trafic intensiv de călători și mijloace de transport, în special pe sensul de ieșire din Republica Moldova și intrare în România.

Guțul, despre lipsa Maiei Sandu și a lui Dorin Recean de la inaugurarea noului Guvernator al UTAG: „O insultă la adresa găgăuzilor”

Pentru a facilita și fluidiza fluxul de trecere a frontierei, mai multe măsuri speciale au fost implementate de autoritățile de frontieră și vamale din Moldova și România. Printre aceste măsuri, se numără suplimentarea personalului în prima linie de control pentru a accelera procesul de verificare a documentelor și bunurilor, utilizarea la capacitate maximă a infrastructurii PTF Albița și aplicarea REVERSULUI, o tehnică prin care o bandă suplimentară este deschisă pe partea opusă de deplasare, pentru a reduce timpii de așteptare.

Autoritățile încurajează călătorii să considere utilizarea altor puncte de trecere a frontierei.

Cetățenii și transportatorii sunt rugați să manifeste înțelegere și răbdare pe perioada acestor măsuri speciale menite să faciliteze procesul de trecere a frontierei și să asigure un tranzit cât mai eficient și sigur pentru toți participanții la trafic.

Poliția de Frontieră a Republicii Moldova și autoritățile române asigură că vor face toate eforturile pentru a gestiona eficient traficul și a menține securitatea la frontieră.

Total
0
Shares
Total
0
Share