Alte știri

FOTO // Tragedie pe traseul R-30, între satele Antonești și Olănești din r-ul Ștefan Vodă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Aseară în jurul orei 23:17, pe traseul R-30 între satele Antonești și Olănești, r-ul Ștefan Vodă, s-a produs un accident rutier cu implicarea mai multor automobile.

Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit, preliminar că, conducătorul automobilul de marca BMW, având viteză excesivă nu s-a isprăvit cu conducerea mijlocului de transport și a tamponat din spate automobilul de marca Dacia Duster care aparține DR Est a IGPF, condus de un angajat al Poliției de Frontieră.

Ulterior, BMW-ul s-a proiectat în alt automobil de model ”Toyota ” condus de un bărbat de 48 de ani care venea din sens opus.

Potrivit declarațiilor de la fața locului la volanul BMW-ului s-ar fi aflat o femeie de 46 de ani din s. Slobozia r-nul Ștefan Vodă, însă poliția examinează și o altă versiune precum că BMW-ul era condus de fiul acesteia, angajat al Poliției de Frontieră.

În automobilul ”Toyota” se aflau 3 bărbați și o femeie, cetățeni ai Federației Ruse cu vârstele cuprinse între 26 și 45 ani. Toți pasagerii au primit diferite traumatisme fiind transportați la spitalul raional Ștefan Vodă.

Șoferul Toyotei, ca urmare a traumelor primite, a decedat în drum spre spital.

Angajații poliției de frontieră au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pe cazul dat este pornită o cauză penală. La moment colegii noștri stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

Ar putea fi o imagine cu maşină şi drum

Ar putea fi o imagine cu maşină şi în aer liber

loading...

Comments are closed.