Social

(Foto) Un băiețel ai cărui părinți și bunei au murit într-un accident, a fost vizitat de polițiști

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un băiețel de 6 ani a fost vizitat de mai mulți inspectori de patrulare. Băiețelul locuiește doar cu o bunică. Părinții și ceilalți doi bunei au decedat într-un tragic accident rutier produs în anul 2016, lăsând în urmă băiatul și o durere imensă.

La moment, cea de a doua bunică face tot posibilul ca să-i ofere tot ce-i necesar, dar anii își lasă amprenta. Astfel, inspectorii INP din Leova, Hâncești și Cimișlia s-au mobilizat și au adus un zâmbet pe chipul băiatului, dăruindu-i dulciuri și alte produse alimentare, dar și ursulețul tradițional ce se află în fiecare echipaj al poliției.
 

Prin acest gest polițiștii de patrulare spun că au încercat să-l sustragă pentru câteva clipe pe micuț de la gândurile că poate fi singur. „Dragi șoferi, viteza și neatenția la volan poate trauma vieți, iar copii nevinovați pot crește fără părinți și dor imens în suflet. Fiți prudenți cineva drag vă așteaptă acasă, viață are prioritate”, este mesajul INP.

Pentru cei care doresc să ajute și ei pe acest băiețel orfan, contactați Inspectoratul Național de Patrulare al IGP printr-un mesaj pe Facebook. 

loading...

Comments are closed.