Externe

FOTO // Un bebeluș a fost născut pe stradă, dar și abandonat pe loc la minus 9 grade Celsius

Pinterest LinkedIn Tumblr

Caz șocant! Un bebeluș din SUA a supraviețuit ca prin minune după ce mama lui l-a născut pe stradă și l-a abandonat pe trotuarul rece, la minus 9 grade Celsius. Femeia a fost găsită de polițiști câteva ore mai târziu.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Bebelușul s-a născut în condiții înfiorătoare, însă a avut șansa să fie descoperit la timp de o femeie care o cunoștea pe mama acestuia. Femeia a povestit că a văzut-o pe mamă cum se plângea de dureri, însă a refuzat să primească ajutor. Ulterior femeia a mers să o verifice pe gravidă, moment în care a găsit nou-născutul pe trotuar, de unul singur, cu cordonul ombilical încă atașat.

„I-am scuturat pieptul și spuneam: hai, puiule, hai”, a povestit femeia ce a găsit copilul.

Poliția crede că bebelușul a fost expus la temperaturi sub pragul de îngheț timp de cel puțin cinci minute. L-au găsit în stare critică la scurt timp după ora 10 dimineața, și a fost transportat de urgență la un spital, unde se așteaptă să supraviețuiască.

Mama, o femeie în vârstă de 27 de ani din Omaha, Nebraska, a fost găsită la un bloc distanță, după ce medicii au primit un apel anonim în legătură cu o „problemă de maternitate”.

Mama care și-a abandonat bebelușul a fost arestată.

sursa: EA.

loading...

Comments are closed.