(foto) Un contrabandist a început 2019 cu stângul! Câinele de la Vamă a depistat un lot enorm de țigări

serviciul vamal moldova, contrabanda cu tigari, vama contrabanda, moldova contrabanda, punc vamal costesti. politia de frontiera, vitalie vrabie
 

Un locuitor al or. Tiraspol s-a ales cu mașina reținută, urmând să achite și o amendă, după ce a fost prins cu peste 27 000 de rezerve de tutun nedeclarate, prevăzute pentru sistemele electronice pentru fumat. Produsele au fost depistate de către vameșii de la Costești, după ce au fost alertați de către câinele de serviciu al Vămii, care a reacționat la roata de rezervă, tavanul și butelia de gaz ale vehiculului.

Ulterior, în aceste ascunzișuri au fost descoperite, în total, 27 400 de batoane de tutun, cu timbru de acciz al Ucrainei. Potrivit primelor cercetări, bărbatul a ocolit posturile vamale interne de control din apropierea liniei administrative cu regiunea transnsitreană. Asta deoarece, traversarea respectivului autoturism nu este fixată de sistemele informaționale ale Vămii. se spune într-un comunicat de presă publicat pe site-ul Serviciului Vamal din Moldova.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și aplicării sancțiunilor prevăzute de legislația în vigoare.

Total
0
Shares
Total
0
Share