FOTO // Un tânăr din Israel a fost depistat cu armă pe Aeroportul Internațional Chișinău

Polițiștii de frontieră din Aeroportul Internațional Chișinău au identificat în fluxul de călători un tânăr din Israel care deținea în bagajul de cală un pistol și un pachet cu bile din metal. Cazul a fost consemnat în data de 10 decembrie 2023.

Pentru procedurile de control și înregistrare la ruta „Chișinău-Tel Aviv”, ora 19:30, s-a prezentat străinul de 26 de ani. În cadrul controlului de securitate și prelevării imaginilor ale bagajelor scanate, polițiștii de frontieră au observat în valiza tânărului un obiect asemănător cu armă. La examinarea conținutului s-a stabilit că este un pistol pneumatic, adițional au fost descoperite încărcătorul și pachetul cu zeci de bile din metal. La fața locului a intervenit grupa operativă de la Sectorul Poliției de Frontieră Aeroportul Internațional Chișinău pentru documentarea cazului și stabilirea tuturor circumstanțelor.

În context, pistolul și bilele din metal au fost ridicate și vor fi transmise la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al MAI. În funcție de rezultate se va face încadrarea juridică a faptei și atragerea la răspundere a pasagerului.

Total
0
Shares
Total
0
Share