FOTO // Unui sportiv finlandez i-a înghețat penisul la proba schi fond de la Olimpiadă

 

Olimpiada de iarnă de la Beijing, China, s-a încheiat cu amintiri dureroase pentru unii sportivi. Finlandezul Remi Lindholm, în vârstă de 24 ani, a avut un moment cumplit în timpul probei de la schi fond, în ziua de sâmbătă, 19 februarie curent, și a povestit despre el pentru presa locală. I-a înghețat penisul la cursă și a ajuns la final „în chinuri groaznice”, informează Realitatea.md

Din cauza frigului, o vreme cu -20 grade Celsius, cursa masculină de 50 km de la Jocurile de la Beijing a fost scurtată la 30 km, dar asta nu l-a ajutat foarte mult pe finlandezul Remi Lindholm, care a avut nevoie de un pachet de căldură la sfârșitul probei pentru a dezgheța o parte a corpului deosebit de sensibilă.

Lindholm a petrecut puțin mai puțin de o oră și 16 minute parcurgând proba în vânt rece ca gheața, ceea ce a dus la înghețarea penisului său pentru a doua oară într-o cursă de schi fond, în urma unui incident similar în Ruka, Finlanda, anul trecut.

Puteți ghici care parte a corpului a fost înghețată, când am terminat (cursa olimpică masculină de 50 km)… a fost una dintre cele mai proaste competiții la care am participat”, a spus el presei finlandeze.

Organizatorii, fiind îngrijorați de degerăturile din timpul cursei de sâmbătă, au mai scurtat cursa la 20 km. Costumele subțiri și straturile de dedesubt purtate de concurenți, precum și echipamentul care le acoperă fețele și urechile, ofereau puțină protecție.

Lindholm a explicat că a folosit un pachet de căldură pentru a încerca să-și dezghețe zona intimă.

Când părțile corpului au început să se încălzească, durerea a fost insuportabilă”, a adăugat el.

După o oră și 16 minute de cursă, Lindholm s-a clasat pe locul al 28-lea.

Total
0
Shares
Total
0
Share