(Foto, video) Acest băiețel rămas fără ocrotirea mamei la doar 3 ani, a primit mai multe cadouri de la Edelweiss

Acest băiețel rămas fără ocrotirea mamei la doar 3 ani, a primit mai multe cadouri de la Edelweiss, fundatia lui vlad plahotniuc, lidia cucoș edelweiss, fapte nu vorbe pdm, partidul democrat din moldova

Echipa Edelweiss încercă mereu să deie o mână de ajutor atunci când aude despre cazuri de viaţă în care oamenii sunt mai puţin norocoşi. Unul dintre acestea este al familiei Cojocari din satul Neculăieuca, din Orhei.

Acum şapte ani, micuţul Ilieş avea trei anişori şi a rămas fără ocrotirea mamei, care a plecat în Rusia. Impresionată de situaţia copilului, doamna Claudia Cojocari l-a luat în grija sa şi de atunci îi este mamă iubitoare, care îşi doreşte să îi împlinească acestuia toate dorinţele şi să îl vadă fericit. Aşa s-a decis, într-o zi, să scrie o scrisoare pe adresa Fundaţiei şi să spună povestea sa de viaţă şi faptul că cel mic îşi doreşte foarte mult o bicicletă.
 
Echipa Edelweiss a mers să îi viziteze pe cei doi şi aşa a aflat că băieţelul nu mai are nicio veste de la mama lui biologică de peste un an de zile. Doamna Cojocari a mărturisit şi că Ilieş este un copil deosebit de cuminte şi bun. ,,De minune ne înţelegem. Este un băiat ascultător, învaţă bine. Îmi sare de gât: Mămică te iubesc”, a spus doamna Claudia.
 
Edelweiss a vrut să îi facă o bucurie micuţului şi i-a dus în dar bicicleta pe care şi-o dorea atât de mult. Mare i-a fost surpriza acestuia când a văzut-o şi imediat a dorit să o încerce. Deşi la început a avut puţine emoţii să nu cadă, foarte repede s-a obişnuit cu ea şi a spus cât de mult îi place cadoul.
 
În semn de apreciere pentru toată grija cu care îl creşte pe băiat, Edelweiss i-a dus şi doamnei Cojocari un dar pentru a-i uşura munca în gospodărie – o maşină de spălat. ,,Mulţumim mult. Pentru noi o maşină de spălat tare mult înseamnă. Mi-am dorit-o toată viaţa. Abia acum s-a împlinit la 55 de ani, la jubileul meu”, a spus femeia.
 
Fundaţia lui Vlad Plahotniuc ,,Edelweiss” este alături de oamenii cu sufletul mare, care încearcă zilnic să îi facă fericiţi pe cei din jur, care au nevoie de sprijinul lor. ,,Este de apreciat faptul că doamna Claudia încearcă să-i suplinească lipsa unei mame, a unui tată. Dânsa ne demonstrează tuturor că nu există copii străini, că fiecare copil merită să fie iubit, înconjurat de dragoste şi afecţiune, să-şi trăiască copilăria frumos”, a declarat Lidia Cucoş, director Executiv Edelweiss.
Total
0
Shares
Total
0
Share