Alte știri

FOTO-VIDEO // Aleksandr Lukașenko a făcut serviciul militar în Moldova. Cum arăta atunci

Pinterest LinkedIn Tumblr

Aleksandr Lukașenko a făcut serviciul militar în Moldova. În perioada sovietică, acesta a fost grănicer în Ungheni, transmite Telelgraph.md, cu referire la Zugo.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Mărturia a fost făcută chiar de președintele din Belarus în timpul vizitei sale în Moldova din 2018. Atunci el a relatat că a apărat hotarul URSS la Ungheni.

Recent, internauții moldoveni au publicat pe rețelele de socializare o imagine care ar fi fost făcută în perioada când oficialul își exercita serviciul militar. Aceștia afirmă că fotografia ar fi fost realizată în țara noastră.

Totuși, accesând informații din presa de la Minsk, am constatat că mai multe surse relatează că imaginea ar fi fost realizată în orașul Brest. Mai mult, unii analiști consideră că, inițial, Lukașenko a fost trimis să exercite serviciul militar ca un tânăr sovietic obișnuit, cu arma în mâini, însă atunci când superiorii au observat că acesta ar avea „pricepere” politică, el ar fi fost transferat într-o subdiviziune a KGB-ului.

Vedeți mai jos cum arăta președintele Republicii Belarus în acea perioadă.

Citește și: Ce îi face pe oameni fericiți într-o relație? Inteligența artificială a găsit soluția după ce a analizat 11 000 de cupluri

loading...

Comments are closed.