Externe

(Foto, video) O moldoveancă a luptat cu 400 de concurente în SUA și a câștigat!

Pinterest LinkedIn Tumblr

O tânără de 26 de ani din Republica Moldova a cucerit americanii la un concurs de bodybuilding. În concursul Battle of Texas care s-a desfășurat recent în Texas, SUA, conaționala noastră, Marinela Ungureanu, a declarat pentru Știri.md că la competiție au fost participanți din diferite țări ale lumii. Cu o siluetă bine sculptată și reliefată a reușit să câștige concursul de bodybuilding.

„Acesta este al doilea concurs la care particip, sunt extrem de mulțumită de ceea ce am reușit să realizez până acum. Este o binecuvântare pentru mine având șansa de a participa pe scenele mari ale Americii”, a declarat Marinela.
Moldoveanca spune că pregătirile pentru show au fost intens însoțite de un plan de alimentație foarte strict. „Foarte mult m-am sacrificat pentru a ajunge unde sunt. Pentru concurs m-am pregătit timp de 5 luni. Tot ce făceam era lucru și antrenamente, care erau 5-6 zile pe săptămână. Petreceam zilnic câte 2-3 ore în sală de forță. Ultimele săptămâni au fost cele mai grele, atunci când am scăzut nivelul de apă și mâncare, iar antrenamentele trebuiau să rămână la fel de intense pentru a nu pierde din masa musculară”, a dezvăluit Marinela.
 
Spune că a fost greu, dar nu și imposibil: „Gândul că fac ceea ce îmi place mi-a dat putere să merg mai departe. Iar susținerea pe care am avut-o a fost enormă și le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături, îndeosebi familiei mele și prietenilor”.
 
Totuși, la concursul de bodybuilding unde și-a etalat corpul, Marinela zice că a avut multe emoții. „Emoțiile pe care le-am avut au fost foarte frumoase, am dat tot ce am putut. Am fost înconjurată de multe fete cu un fizic bun, concurența a fost mare, dar m-am dus cu speranță și încredere în Dumnezeu, și, în final am avut parte de un rezultat neașteptat de plăcut și de frumos. Dedicația, munca și disciplina au fost și sunt termenii-cheie în tot ceea ce fac”, a povestit tânăra.
 
Premiile primite la acest concurs au fost două gift carduri în valoare de 100 de dolari fiecare, o geantă cu suplimente, două tricouri, două medalii și o spadă. „Pe lângă lucrul pe care îl fac, am o pasiune enormă pentru fitness și nutriție. La sala de forță merg de 3 ani. Pot să spun că duc un mod de viață sănătos, excluzând din alimentație foarte multe produse alimentare. Doar când am foarte mari pofte pot să îmi permit să mănânc, și asta o fac tot cu permisiunea antrenoarei mele”, a mai relatat Marinela.
Reporterii Știri.md au încercat să o descoasem de secrete și să aflăm ce planuri are pentru viitor. „Sunt tentată și am scopul să ajung la Olympia. Da, și desigur să câștig. Ca să ajung la Olympia trebuie să câștig la Națională. Însă, eu fiind aici participantă internațională trebuie să am câștigate 5 show-uri (așa e regula) ca să pot participa la Națională. Două le am la număr, mai am nevoie de trei. Sper ca 2019 să îmi aducă noroc. Apoi, cu ajutorul lui Dumnezeu, poate îmi iau Pro Cardul și ajung și la Olympia, aceasta este ultima destinație. E drum lung, dar cu multă sârguință o să îl răzbat”, relatează conaționala noastră.
 
Marinela Ungureanu zice că nu știe când revine în Republica Moldova: „Acum sunt foarte concentrată pe muncă și competiții”. Marinela are 26 de ani și este originară din satul Voinescu, raionul Hâncești. De 5 ani și jumătate s-a stabilit cu traiul în Dallas, Texas. În prezent muncește într-un local, în calitate de bartender și waitress (barmen și chelneriță).
loading...

Comments are closed.