Alte știri

(foto/video) Samsung Galaxy S9 – Același design, o cu totul altă cameră

Pinterest LinkedIn Tumblr

Samsung Galaxy S9 ne arată, dacă mai era cazul, că 2018 va fi un an al actualizărilor. În cazul său, o actualizare este crucială: camera foto.

Samsung Galaxy S9 a fost așteptat, s-a zvonit, s-au plimbat pe net informații, iar într-un final a fost anunțat. Din 25 februarie, există o versiune nouă pentru una dintre cele mai populare serii de telefoane. Samsung Galaxy S9 e disponibil în două versiuni: ecran de 5,8 inci și 6,2 inci, cu o cameră și cu două camere. E o modă. De fapt, sunt multe tendințe în lumea tehnologiei și riști ca, dacă nu le urmezi, să fii considerat întârziat sau chiar depășit.

Samsung Galaxy S9, mai mult decât ar vrea Samsung să admită asta, e un telefon la fel de bun pentru business ca seria Note. De anul acesta e și mai bun, de când are un DeX mai bun. Conectezi la un monitor acel gadget puțin mai mare decât un pachet de țigări, pui telefonul în el și ai un computer. Așa cred că ar trebui să ne raportăm la telefoane: sunt computere hiperportabile.

Ca specificații, Samsung Galaxy S9, cel mic, are ecran de 5,8 inci și un procesor cu opt nuclee (la 2,7GHz și 1,7GHz, câte patru pentru performanță și economie de baterie). Are și 4GB de memorie RAM, conectivitate LTE Cat.18 și spațiu de stocare de 64 sau 256GB. Suportă card microSD de până la 400GB. Bateria este de 3.000 mAh și poate fi încărcat wireless, așa cum Samsung a obișnuit până acum. De asemenea, telefonul rezistă la apă și praf și rulează Android 8 Oreo cu intefața Samsung.

Camera foto are 12 megapixeli. Poate nu-ți spune nimic asta, că așa a fost și anul trecut, dar anul acesta are diafragmă mecanică variabilă: f/1.5 și f/2.4. O poți seta manual în modul Pro sau o alege telefonul în funcție de cât de luminoasă este scena. De asemenea, filmează în super slow motion la sute de cadre pe secundă și, dacă nu-ți pasă de calitate, e mișto.

megapixeli, camera foto la samsung

Citiți continuarea articolului pe playtech.ro.

loading...

Comments are closed.