Alte știri

FOTO // Vlad Batrîncea a avut o discuție online cu ambasadorii Franței și Germaniei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vicepreședintele Parlamentului, Vlad Batrîncea, a avut, astăzi, o întrevedere online cu Ambasadorii Extraordinari și Plenipotențiari ai Franței și Germaniei în țara noastră, Pascal Le Deunff și Angela Ganninger, tranmsite Telegraph.md

Discuțiile au vizat bilanțul provizoriu al campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale și situația politică în preajma celui de-al doilea tur al scrutinului.

Vlad Batrîncea și-a expus viziunea asupra manierei în care își desfășoară campania concurenții și a accentuat importanța promovării unui mesaj și comportament calm și pașnic, indiferent de poziția politică.

În opinia Vicespeakerului, exemplu de dialog civilizat și constructiv a fost votarea, împreună, de către oponenții politici din Parlamentul de actuala legislatură, a mai multor legi importante.

”Este necesar ca și după alegerile de duminică să revenim la proiectele naționale, cu adevărat importante pentru Republica Moldova”, a conchis Vicepreședintele Parlamentului, mulțumind ambasadorilor pentru oportunitatea discuțiilor de astăzi.

CEC a început distribuirea buletinelor de vot pentru secțiile de votare din țară

loading...

Comments are closed.