Politică

FOTO // Vlad Batrîncea scoate la iveală o minciună promovată de Partidul Șor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul socialist Vlad Bătrâncea afirmă că Partidul Șor lansează falsuri în public, afirmând că anumiți consilieri locali socialiști ar fi aderat la PSRM, transmite Telegraph.md

„Șor nu este doar un hoț de miliarde, care a fugit de frica pedepsei legale, dar mai este și un mare mincinos, la fel ca și tot partidul lui. Joi au lansat un FALS despre o pretinsă aderare a unor consilieri locali socialiști din comuna Holoșnița, Soroca, la Partidul Șor. Aleșii locali socialiști din această comună au respins falsul dat tot ieri.”, spune Vlad Bătrâncea.

Totodată, Bătrâncea oferă și dovezi că consilierii locali din comuna Holoșnița, raionul Soroca sunt în continuare membri ai PSRM:

Astăzi Partidul Șor al hoțului de miliarde vine cu o nouă minciună despre aceeași pretinși aleși „socialiști dezamăgiți”, pe care o difuzează în media. Repetăm, niciun consilier local de la PSRM nu a părăsit partidul.

Cei care au fost cumpărați de hoțul Șor pe banii din miliardul furat au fost aleși din partea Mișcării Forța Nouă. Condamnăm această MINCIUNĂ răspândită repetat de Partidul Șor și, totodată, îndemnăm mass media să verifice informația difuzată.

Ca să le ușurăm misiunea, le oferim jurnaliștilor linkul de pe pagina cec.md unde este scris negru pe alb cine sunt consilierii PSRM în satul Holoșnița.”, încheie Bătrâncea.

Citește și: Igor Dodon despre activitatea lui Ion Ceban: „Apropo, face treabă”

loading...

Comments are closed.