Alte știri

FOTO // Vlad Kulminski se consultă cu ex-consilierul lui Igor Dodon, Vasilii Șova? Cei doi au fost surprinși azi la plimbare

Pinterest LinkedIn Tumblr

”Vlad Kulminski se consultă cu ex-consilierul lui Igor Dodon, Vasilii Șova. Cei doi au fost surprinși azi la plimbare prin Grădina Publică Ștefan cel Mare. Oare ce pun la cale?”, este mesajul publicat astăzi pe pagina de telegram Radar Politic.

Contactat pentru o reacție, Kulminski a confirmat faptul că se consultă cu Vasilii Șova. Acesta susține că fostul consilier prezidențial ocupă acum funcția de Ambasador cu misiuni speciale în cadrul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, cu atribuții în problema transnistreană.

”Dlui este Ambasador cu misiuni speciale în cadrul MAEIE, pe problematica transnistreană. Desigur că vorbesc cu persoanele care se ocupă de această problemă”, a declarat Vladislav Kulminski, contactat de către redacția Telegraph.md

Menționăm că noua Guvernare PAS a intenționat să-l coopteze pe Șova în calitate de ministru al Reintegrării, însă Maia Sandu și o altă parte din formațiunea sa s-au temut de reacția alegătorilor.

loading...

Comments are closed.