Alte știri

(foto) Vlad Plahotniuc a petrecut momente frumoase alături de cei 100 de tineri bursieri ai Fundației Edelweiss

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PDM, Vlad Plahotniuc a petrecut astăzi momente frumoase alături de cei 100 de tineri bursieri ai Fundației Edelweiss.

„I-am sprijinit cu mare bucurie și suntem mândri de realizările lor, așa cum sunt sigur că se mândresc și părinții și dascălii lor. De la educație începe totul, de la pregătirea tinerilor noștri, iar de modul în care ne preocupăm de acest lucru depinde evoluția societății noastre mai departe”, a spus Vlad Plahotniuc.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Felicitări bursierilor noștri pentru reușitele de până acum și mult succes mai departe, la facultate”, a mai spus Plahotniuc.

În cadrul acestui proiect, 100 de tineri moldoveni au devenit bursieri ai Fundaţiei Edelweiss pe durata anului de studiu 2017-2018. Astfel, fiecare tânăr selectat a primit timp de 9 luni de zile (din septembrie 2017 până în mai 2018 inclusiv) o bursă lunară în valoare de 500 de lei. Bugetul alocat întregii acţiuni a fost de 450.000 lei.

Fundația Edelweiss promite că va continua să investească în dezvoltarea tinerilor și să-și diversifice programele pentru ei.

Fundația Edelweiss promite că va continua să investească în dezvoltarea tinerilor și să-și diversifice programele pentru ei.Vlad Plahotniuc a petrecut momente frumoase alături de cei 100 de tineri bursieri ai Fundației Edelweiss, pdm, lidia cucos, educatie moldova 

loading...

Comments are closed.