Politic

(foto) Vlad Plahotniuc în vizită la Institutul de Urgență din Chișinău: „Împreună vom continua reformele pentru a crea condiții occidentale”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vlad Plahotniuc, președintele Partidului Democrat din Moldova s-a întâlnit cu personalul de la Institutul Medical de Urgență din Chișinău. În cadrul discuției s-a făcut o comparație a situației din spital și din Moldova în general dintre anii 2016 și 2019.

Președintele PDM scrie că Republica Moldova la momentul preluării guvernării de către formațiunea ce o conduce era ca un pacient, pe care nu îl mai ajutau nici medicamentele și era nevoie de o intervenție majoră și rapidă. „Anume reformele guvernului condus de Pavel Filip și au servit drept acea intervenție necesară, iar în momentul de față avem posibilitatea de a urmări rezultatele și să culegem roadele muncii noastre„, scrie Vlad Plahotniuc în postarea sa.

Liderul PDM spune că medicii apreciază progresele guvernării, anume accentuiază creșterile salariale, care erau multașteptate, cu toate acestea, toți însă au ajuns la concluzia că sunt multe de făcut pentru a avea condiții occidentale, atât pentru personalul medical cât și pentru pacienți. „Cu susținerea lor, noi vom continua cele începute. Pentru că, așa cum am arătat deja, suntem singurul partid Pentru Moldova, pentru oameni, pentru medici și sistemul de sănătate.” a mai scris Vlad Plahotniuc.

loading...

Comments are closed.