(Foto) Vlad Plahotniuc la întâlnire cu locuitorii din Ungheni: Tatăl meu se trage de aici!

Vlad Plahotniuc la întâlnire cu locuitorii din Ungheni, Tatăl meu se trage de aici, pdm ungheni ludmila guzun, partidul democrat din moldova, alegeri parlamentare 24 februarie

Liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a fost din nou alături de colegii săi din Caravana PDM, de data asta ȋn Ungheni. “E un loc drag mie, tatăl meu se trage de aici, din satul Costuleni”, a spus Plahotniuc.

Ȋntre 2016 și 2018, raionul Ungheni a beneficiat de fonduri importante de la Guvernul Filip. “Au fost reparați 150 km de drumuri și s-au făcut numeroase investiții ȋn infrastructura medicală, cea din ȋnvățământ și cultură. Bugetarii cu care ne-am văzut azi ne-au spus și ei că salariile sunt mai mari și condițiile de lucru mai bune”, a spus liderul PDM.

Plahotniuc a susținut mereu că sistemul public din Moldova trebuie să devină unul profesionist, eficient și modern, pentru a putea oferi servicii de calitate cetățenilor. “După acești ani de guvernare PDM, vedem că suntem mai aproape de ceea ce ne-am propus”, a mai spus Plahotniuc.

Mai jos vedeți câteva poze de la întâlnirea liderului PDM cu un grup de locuitori din raionul Ungheni. Omenii au adresat toate întrebările lor către Vlad Plhaotniuc, iar acesta le-a răspuns fiecăruia în parte.

Total
0
Shares
Total
0
Share