(Foto) Vlad Plahotniuc: Pentru al treilea an la rând, 9 Mai a reușit să fie o sărbătoare a păcii și a unității moldovenilor

Vlad Plahotniuc, Pentru al treilea an la rând, 9 Mai a reușit să fie o sărbătoare a păcii și a unității moldovenilor, partidul democrat din moldova, pdm pentru moldova, fapte nu vorbe, 9 mai 2019, ziua europei ziua victoriei, 

Pentru al treilea an la rând, 9 Mai a reușit să fie o sărbătoare a păcii și a unității moldovenilor. Declarația a fost făcută astăzi de liderul PDM, Vlad Plahotiniuc.

“Ȋn Capitală și ȋn multe alte raioane din țară, cetățeni de toate vârstele au petrecut ȋmpreună ȋn armonie și prietenie. E un semn că Moldova se maturizează și că oamenii sunt pregătiți să lase deoparte diferențele și să se concentreze pe lucrurile pe care le au ȋn comun. Cred că acesta e un mesaj puternic pe care ei îl transmit tuturor politicienilor. Să aleagă dialogul ȋn locul orgoliilor și cooperarea ȋn locul ostilităților”, a scris Plahotniuc pe facebook.

Cu ocazia zilei de 9 mai, Guvernul Filip a decis să ofere câte 10 mii de lei pentru fiecare veteran din Moldova. Totodată, sume de bani au primit și rudele victemelor de război.

Mai jos vedeți câteva poze de la evenimentul organizat astăzi de PDM în Scuarul Catedralei din Chișinău.

Total
0
Shares
Total
0
Share