Lifestyle

FOTO // Xenia Deli a publicat pentru prima dată o fotografie în care se vede fața fetiței sale

Pinterest LinkedIn Tumblr

În ultimile săptămâni, moldoveanca este tot mai activă pe rețelele sociale. Pe parcursul întregii veri, Xenia Deli a făcut doar două publicații pe Instagram. Desigur, modelul a mai fost activă în stories, dar numai de câteva ori și anume în zilele în care fetița sa a avut parte de o petrecere cu ocazia zilei sale de naștere. Uite că aseară, aceasta a publicat două fotografii în care apare alături de fiica sa, iar în una dintre acestea îi putem vedea fața, scrie ea.md

Xenia Deli, soțul și fetița sa se află într-o vacanță în Nubia, unde recent au participat la o nuntă în stil oriental. Familia este cazată într-un hotel de renume pe malul fluviului Nil. Se pare că după ceremonie, ei au decis să-și prelungească vacanța.

Uite că deși până acum a ezitat să o facă, de această dată, Xenia Deli a publicat o imagine deosebită. Dacă în prima fotografie moldoveanca și fetița sa au pozat lângă o mașină retro, atunci în cealaltă, micuța stă în brațele sale. Este probabil prima fotografie în care îi arată fața Anastasiei.

Deși este o fotografie realizată de la distanță, fața micuței poate fi văzută. Este prea devreme să spunem cu cine seamănă fetița, dar cert este că e tare drăgălașă.

loading...

Comments are closed.