Politic

FOTO – Zeci de polițiști înarmați apără sediul PAS! Mii de protestatari scandează acum împotriva Maiei Sandu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un miting de amploare are loc acum în fața sediului Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) din centrul Capitalei. Manifestanții îi cer Maiei Sandu, lui Andrei Năstase și deputaților PLDM să nu închidă magazinele sociale lansate de Partidul Politic „ȘOR”. Câteva zeci de polițisti înarmați apără clădirea PAS de furia protestarilor.

Coloana de protestari este condusă de primarul de Orhei Ilan Shor. Politicianul spune că magazinele sale lucrează fără profit și sunt pentru oameni.

„Cu mare regret, suntem nevoiți să ne adunăm aici pentru a proteja proiectele pe care le facem pentru oameni. Este normal? Cu regret, nemernicii vor să ne oblige să închidem magazinele sociale. Sunt magazinele care lucrează fără profit, pentru oameni. Mult timp le-am spus: nu ne atingeți, noi îi ajutăm pe oameni. Maia Sandu și Andrei Năstase sunt oamenii care nu au făcut nimic în această viață. Sunt oamenii care doar au distrus, care toată viața au fost implicați în corupție. Nu vom admite ca ei să vină la putere, ca să ia și ultima ață de la oameni. Vom apăra astăzi ceea ce facem aici. Lucrurile bune pentru Moldova. Când vom veni la putere, vom face și tribunale populare ca să-i judece”, a declarat Ilan Shor către grupul de protestatari din fața sediului PAS.

Menționăm că mulțimea scandează ca Maia Sandu să iasă afară să discute cu ei. La moment lidera PAS încă nu și-a făcut prezența să vorbească cu oamenii. Primarul de Orhei spune că dacă cei din PAS-PLDM-PPDA vor continua să lupte contra magazinelor sociale, el va organiza proteste și mai mari.

„Ați văzut oameni normali care vor să ia de la oameni pâinea de doi lei? E pâinea vândută la prețul de cost. Eu vreau ca ei să știe că azi încă suntem foarte puțini. Dar vom fi mai mulți, iar când ei vor ieși din case, noi vom veni la ei. Vom vorbi cu vecinii lor. Nu le vom permite să-și bată joc de oameni”, a spus Ilan Shor.

Pentru a evita orice violențe umane sau distrugeri materiale, Inspectoratul General de Poliție (IGP) a mobilizat rapid zeci de polițisti care asigură ordinea publică și apără sediul PAS. Amintim că același lucru s-a întîmplat la protestul de la sediul Partidului Democrat din Moldova în data de 1 iulie. Atunci presa controlată de opoziție a criticat dur acțiunile Poliției, care a apărat sediu PDM.

protest sediu pas, Un mare grup de protestatari protestează acum împotriva Maiei Sandu, andrei nastase, pldm, ilan shor, magazine sociale,

protest sediu pas, ilan shor maia sandu, miliardu bem

maia sandu ilan sor, protest la sediu pas, andrei nastase, pldm, magazine sociale

loading...

Comments are closed.