Politic

(foto) Zeci de reprezentanții ai Partidului “ȘOR” au făcut ordine și au curățat zăpada în ograda Maiei Sandu

Pinterest LinkedIn Tumblr

De la orele dimineții, zeci de reprezentanți ai Partidului “ȘOR” înarmați cu lopeți, mături și materiale antiderapante s-au mobilizat și au curățat zăpada în fața sediului Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS).

Acest flash-mob reprezintă o continuare a acțiunii de ieri, când mai mulți de cetățeni și simpatizanți ai Partidului “ȘOR” au scandat în fața sediului PAS, nemulțumiți de activitatea politică a acesteia. Astfel, timp de câteva ore, membrii Partidului “Șor” au curățat trotuarul de zăpadă și gheață și au împrăștiat material antiderapant.

“Astăzi suntem aici, pentru a face curățenie în ograda și în mintea Maiei Sandu. Sediul PAS este situat pe una din străzile principale ale municipiului Chișinău, pe unde circulă mulți studenți, copii, iar poleiul format și mormanele de zăpadă periclitează accesul și pun în pericol viața și sănătatea pietonilor”, a declarat Stanislav Cvasnîi, Președintele Organizației de Tineret a Partidului “ȘOR”.

Click pe imagini pentru a mări:

Telegraph.md menționează că ieri, 20 ianuarie, sute de protestari au huiduit la sediul PAS. Ei au format un „coridor al rușinei” pentru membrii PAS, scandând slogane umilitoare față de Maia Sandu. Cel mai mult pe oameni i-a nemulțumit că, deși Maia Sandu a beneficiat de pe furtul de la BEM împreună cu liderul PLDM, acum ei aruncă toată vina pentru miliard asupra primarului de Orhei.

Amintim că în 2012 pe când Filat era premier, iar Maia Sandu ministra Educației, ei împreună cu alți colegi din guvern, au zburat spre Doha (capitala Qatar) cu un avion charter achitat din banii lui Ilan Șor.

loading...

Comments are closed.