(foto)EXCLUSIV! După 6 ani, Gorbunțov a revenit la Chișinău!

Gherman Gorbuntov, Renato Usatii, omor la comanda, Proca, cai ferate rusesti, Londra, Pisateli, Val Butnaru

BOMBA sfârșitului de an! După 6 ani, Gherman Gorbunțov a revenit în Moldova, pentru a da declarații în fața procurorilor, despre acest lucru anunță bloggerul de investigație, Balacci Veaceslav pe blogul său.

Balacci mai menționează că urmează dezvăluiri noi și foarte interesante, făcute chiar de Gorbunțov într-un interviu exclusiv. Din imaginea postată, se vede că cei doi se află într-un platou de televiziune.

De asemenea, bloggerul de investigație s-a adresat și jurnalistului Val Butnaru, care în toată această epopee s-a poziționat de partea lui Usatîi, cel care a comandat omorul bacherului rus, după cum a recunoscut în nenumărate rânduri însuși Gorbunțov.

” Val Butnaru & Co, acum chiar luați pop corn, mult de data asta! ? Atunci când folosiți un criminal în jocurile voastre murdare făcute cu FSB, trebuie să vă asumați și modul în care o sa arătați atunci când Adevărul iese la suprafață! Și arătați exact la fel ca și criminalii voștri…”, a scris Balacci.

Amintim că în 2012 Gorbunțov a devenit victima unei tentative de asasinare. Acest eveniment a stârnit o puternică rezonanță în Moldova, dar și peste hotare. Potrivit unor versiuni care au fost confirmate și de jurnaliștii de la RISE România, comandatarul asasinatului a fost Renato Usatîi, care acționa la ordinea coordonatorilor și finanțatorilor săi de la conducerea Căilor Ferate Rusești. Acest lucru a fost demonstrat și de jurnaliștii de de la Zeppelin.md, care au realizat o amplă invetigație pe acest caz.

Filmul de investigație  “Asasin în lege. *ERATĂ.“, îl puteți urmări mai jos. Pe parcursul zilei de astăzi vom reveni cu detalii despre revenirea după 6 ani a lui Gorbunțov la Chișinău.

Total
0
Shares
Total
0
Share