Alte știri

(Foto|Video) Inspectoratul General al Poliției pune la dispoziție un ghid de comportament în timpul protestelor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Poliția îndeamnă participanții la acțiunea de protest organizată de câteva partide de opoziție să manifesteze pașnic și să nu recurgă la violențe. Îndemnul a fost făcut de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție după ce oamenii legii au identificat mai multe persoane care distribuie pe rețele de socializare mesaje cu instigări la nesupunere și violențe.

Inspectoratul General al Poliției pune la dispoziție un ghid video/audio de comportament în timpul protestelor:

Totodată, Poliția va asigura eficienţa comunicării cu societatea şi un climat de siguranță publică cu ajutorul noului serviciu #DIALOG, iar pentru a păstra aceeași relație corectă și transparentă, Poliția face apel către manifestanți să sesizeze echipele DIALOG de orice situație tensionată sau persoane dubioase.

Mai mult ca atât, mîine, 01 iulie 2018, Ministerul Afacerilor Interne va plasa în PMAN 4 corturi cu medici din cadrul MAI, dar și 2 centre de prevenție cu ecrane led și sisteme de sonorizare, care împreună cu colegii din grupul DIALOG vor acorda ajutor medical persoanelor care vor avea necesitate, la atestarea unor probleme de sănătate din cauza caniculei de afară, în special pentru persoane de vârsta a treia și copii, care sunt mai mult predispuse la probleme de sănătate ca tensiune arterială, stres, oboseală, insolație.

Totodată, la cele 4 corturi și cele 2 centre de prevenție, protestatarii vor primi apă potabilă, pliante informative și vor putea urmări un spot video cu recomandările Poliției Naționale pentru securitatea participanților la întruniri.

loading...

Comments are closed.