Politic

Fracțiunea Partidului „ȘOR” boicotează ședința de astăzi a Parlamentului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fracțiunea Partidului „ȘOR” constată cu regret că majoritatea parlamentară continuă să trăiască într-o realitate paralelă, care nu are nimic în comun cu viața reală. Țara se sufocă de crize, prețurile cresc fără oprire, presiunile pe populație devin din ce mai mari, este dezastru în toate sferele de activitate. Mai mult, toate prognozele arată sumbru, ceea ce înseamnă că este amenințată grav însăși securitatea statului.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Cu toate acestea, deputații din majoritatea parlamentară, în loc să se mobilizeze, pentru a căuta soluții pentru aceste probleme, în loc să adopte legi, care să atenueze toate aceste crize, pierd timpul și își consumă energia pentru lucruri irelevante și absurde.

Guvernarea PAS este preocupată doar pe cine să mai demită din funcții și pe cine să numească în loc și ce show-uri să mai organizeze, pentru a deturna atenția poporului de la problemele reale. Această guvernare, care se erija în mare luptător pentru drepturile omului și apărător al statului de drept calcă justiția în picioare și dă dovadă de un comportament despotic, astfel încât am ajuns din nou să avem deținuți politici în închisori.

Ordinea de zi a ședinței de astăzi a Parlamentului reflectă foarte clar disprețul acestei puteri față de interesul cetățenilor și faptul că nu-i pasă deloc de ceea ce-i doare cu adevărat. Nu conține nicio inițiativă, care să vină în sprijinul populației în aceste vremuri dificile. Asta denotă nesimțire totală și incompetență crasă.

În contextul celor expuse, deputații din fracțiunea parlamentară a Partidului „ȘOR” anunță că nu vor participa la acest simulacru penibil și vor boicota ședința de astăzi, pentru că asta înseamnă să scuipe în obrazul oamenilor care i-au ales și să fie complici la această bătaie de joc.

În condițiile în care Parlamentul s-a transformat într-o arenă de circ, iar deputații în clovni, ne rezervăm dreptul de a nu fi parte din spectacol. Forul legiuitor nu mai este astăzi reprezentativ, pentru că a fost anulat orice echilibru de forțe, prin urmare, nu mai reflectă voința cetățenilor, ceea ce înseamnă că este nelegitim.

Îndemnăm, pe această cale, guvernarea să dea dovadă de responsabilitate și să pună interesul țării deasupra celui de partid. Sperăm că acest lucru se va întâmpla, în caz contrar, vom fi nevoiți să chemăm lumea la boicot general.

loading...

Comments are closed.