Alte știri

Fracțiunea PSRM s-a ales cu unul din cei mai tineri deputați din Parlament. Curtea Constituțională i-a validat mandatul lui Nichita Țurcan

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fracțiunea Partidului Socialiștilor are un deputat în Parlament. Curtea Constituțională a validat astăzi, 25 februarie, mandatul deputatului Nichita Țurcan, de pe lista socialiștilor.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Nichita Țurcan vine în fotoliul de deputat părăsind funcția de consilier în Consiliul municipal Chișinău. Conform informațiilor depuse la Comisia Electorală Centrală (CEC) în campania pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, acesta este specialist în tehnologii informaționale, deținând postul de șef al Departamentului informațional al PSRM.

În declarația de avere și interese personale pentru 2019 Țurcan indică un venit de aproape 39 de mii de lei de la PSRM, la care se adaugă și salariul soției în mărime de circa 52 de mii de lei. Noul deputat mai declară un apartament dobândit în 2019, dar și un automobil de model Volkswagen Jettta, dobândit tot în 2019, a cărui valoare indicată este de 10 mii de lei.

Un fotoliu de deputat a rămas vacant după decesul socialistului Ivan Zabunov, ales pe circumscripția națională.

Citește și: După avertismentul lui Dodon, Ministrul Agriculturii convoacă în ședință conducerea „Moldsilva”

loading...

Comments are closed.