Politic

Furculiță oferă detalii despre componența eventualului Guvern Durleșteanu

Pinterest LinkedIn Tumblr

În echipa guvernamentală care va fi propusă de Mariana Durleșteanu nu va fi niciun membru de partid, a declarat liderul fracțiunii socialiștilor din Parlament, Corneliu Furculiță.

Citește și: Nicolae Negru, surprins de decizia Maiei Sandu: „Da, e o schimbare surprinzătoare de macaz. Probabil i s-a demonstrat, în mod convingător, că nu va putea dizolva Parlamentul“

Deputatul a menționat pentru Europa Liberă că din garnitura guvernamentală, ce va fi propusă de Mariana Durleșteanu, fac parte doar specialiști din domeniile în care vor fi puși să le gestioneze.

”Dumneaei are schița. Noi nu am discutat cu ea nemijlocit despre componență, dar am vorbit și reiterez că acesta va fi un guvern tehnocrat, nu vor fi membri de partid, nu vor fi fruntași PSRM sau din alte partide. Este vorba despre specialiști care vin din mediul nepartinic”, a declarat deputatul.

Președintele fracțiunii PSRM a mai notat că acum anticipatele nu sunt o necesitate pentru țară, ci sunt doar o promisiune electorală. Potrivit lui Furculiță, acest scrutin nu va rezolva problemele care sunt astăzi în societate.

loading...

Comments are closed.