Alte știri

Germania lipsită de măști medicinale: Un transport de şase milioane de măşti, care a dispărut de pe un aeroport

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un transport de şase milioane de măşti de protecţie, care trebuia să ajungă în Germania pe 20 martie, a dispărut fără urmă de pe un aeroport din Kenya, relatează presa germană. Un mail intern al armatei germane a confirmat dispariţia celor şase milioane de măşti de pe aeroportul din Kenya.

Ministrul german al Apărării, Annegret Kramp-Karrenbauer, nu a putut oferi detalii în legătură cu modul în care transportul, care urma să fie plătit de guvernul german odată ajuns la destinaţie, s-a pierdut.
Armata federală germană a aprobat săptămâna trecută contracte de aprovizionare a spitalelor în valoare de 241 de milioane de euro.

Germania este printre ţările europene cu cel mai mare număr de cazuri. În ultimele 24 de ore, cazurile de contaminare cu noul coronavirs au ajuns la 32.781, iar decesele la 156.
Statul Bavaria a fost plasat în carantină săptămâna trecută pe o perioadă de două săptămâni. „Nu închidem oamenii în oraş, reducem la minim viaţa publică”, a declarat premierul statului Bavaria Markus Soder.

Citește și: VIDEO // România a scos azi Armata în stradă: Militarii înarmați patrulează cu Humvee-urile

loading...

Comments are closed.