Alte știri

Gheorghe Cavcaliuc: ”Atacul mediatic asupra mea confirmă că l-am speriat de moarte pe spionul Usatîi, care s-a dat de gol”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Nu am comis nicio ilegalitate legată de declarațiile de avere și venit. Am completat două astfel de declarații. Una era cu proprietățile din România și contul bancar de pe care am făcut transferul, alta fără. La CEC am depus-o pe cea fără imobile din România și contul bancar de unde am transferat banii, pentru a-l provoca pe Renato Usatîi și a deconspira legăturile sale cu serviciile secrete ale unui alt stat. Aceasta este reacția lui Gheorghe Cavcaliuc, după ce astăzi au apărut mai multe articole despre averea liderului PACE, publicate de presa apropiată PAS, Maiei Sandu și lui Renato Usatîi.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

”Știu că, potrivit legii am dreptul să fac modificări în declarația de avere până în ultima zi și am făcut uz de acest drept pentru a demonstra ilegalitățile comise de Usatîi. În ceea ce privește apartamentul de la București – acesta a fost cumpărat legal, din banii declarați la CEC. Vă aduc aminte că doar din salariul de la compania petrolieră internațională am câștigat peste 198 000 de dolari. De asemenea, am vândut unele imobile pe care le aveam în proprietate, bani la fel declarați la CEC. Faptul că nu aveam intenția de a tăinui ceva este demonstrat și de reședința de viză în București, în acest apartament. Usatîi a mușcat din momeală și s-a dat de gol, obținând, cu ajutorul serviciilor secrete ale altor state, informații cadastrale personale din București”, a declarat Cavcaliuc.

loading...

Comments are closed.