Alte știri

Grădinițele din capitală vor fi asigurate cu apă potabilă îmbuteliată

Pinterest LinkedIn Tumblr

Grădinițele din capitală vor fi asigurate cu apă potabilă îmbuteliată. Anunțul, a fost făcut de viceprimarul Angela Cutasevici, care a precizat că anunțul privind licitația a fost publicat de către direcțiile Educație, Tineret și Sport din fiecare sector. Livrarea apei va începe din octombrie, iar pentru asta autoritățile municipale au alocat peste două milioane de lei, transmite Telegraph.md, cu referire la NTV.md

Potrivit viceprimarului Capitalei, Angela Cutasevici, apa potabilă va fi livrată pentru fiecare grupă separat, câte jumătate de litru pentru fiecare copil.

Angela Cutasevici, viceprimar al Capitalei: “A fost definitivat caietul de sarcini, în vederea achiziționării serviciului de aprovizionare cu apă potabilă a copiilor din instituțiile de educație timpurie. Anunțul privind lansarea licitației pentru asigurarea cu apă potabilă a fost publicat de direcțiile Educație, Tineret și Sport din sector, pe platforma guvernamentală. Întreaga procedură pentru achiziționare va dura 15 zile, iar în cazul în care nu vor fi înregistrate contestații, apa potabilă ar putea să ajungă în grădinițe deja începând cu luna octombrie”.

Între timp, autoritățile Capitalei elaborează un nou concept de reorganizare a Direcției Generale Educație Tineret și Sport, deoarece actualele regulamente nu mai corespund realităților zilei, inclusiv prevederilor codului educație, a mai menționat viceprimarul Angela Cutasevici.

Angela Cutasevici, viceprimar al Capitalei: “Regulamentul de organizare și funcționare, organigrama și efectivul limită de personal ale Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a consiliului municipal și ale direcțiilor Educație, Tineret și Sport din sectoare. Actele care sunt acum în elaborare au fost supuse consultărilor publice începând cu 2 iulie și, suplimentar, toate actele au fost trecute prin vizarea catedrelor de specialitate”.

Cheltuielile pentru educație în Capitală depășesc, anual, două miliarde de lei.

Ploile puternice din weekend au scos la iveală problemele capitalei. Cu ce soluții vine primarul

loading...

Comments are closed.