Externe

Greta Thunberg susține că problemele climatice sunt la fel de urgente ca și pandemia: „Oamenii înțeleg că nu putem continua să privim nepăsători aceste lucruri”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Greta Thunberg susține că perioada de izolarea i-a oferit timp de gândit și a decis să se ocupe de problemele persoanelor care luptă cu bolile cauzate de problemele de mediu. Ea consideră că problemele climatice sunt la fel de urgente ca și COVID-19.

Activista este de părerea că modul în care se desfășoară acum lucrurile i-ar face pe oameni mai conștienți. Conform ei, singurul aspect pozitiv al ridicării restricțiilor ar fi schimbarea modului în care sunt soluționate problemele la nivel global, transmite BBC.

Thunberg apreciază mesajele politicienilor care pun accent pe importanța experților și cercetătorilor. În același timp, în interviul acordat pentru BBC Thunberg face referire și la manifestările din SUA, dar și la problemele climatice, menționând că „nu mai putem continua să privim nepăsători aceste lucruri”.

Sursa: Zugo.md

Citește și: Neymar a dat în judecată Barcelona pentru un bonus uriaș, însă instanța l-a condamnat pe el să plătească 6,7 milioane de euro

loading...

Comments are closed.