Politică

Grigore Cobzac vine cu o explicație referitor la alegerile din Hâncești: „A doua oară aş face la fel”

Pinterest LinkedIn Tumblr

La patru luni distanță de la alegerile pe circumscripția Hîncești, Grigore Cobzac, fostul membru PAS a venit cu o reacție, transmite Telegraph.md, cu referire la TV8.md

Cobzac spune că nu regretă că a candidat independent, afirmând că a fost o formă de protest și le mulțumește celor care l-au susținut.

„Alegerile parlamentare anticipate din 14 martie 2020 în circumscripţia nominală 38 Hînceşti m-au marcat profund. Cu mare întârziere, care îşi are explicaţia sa, dar trebuie să mă expun. În toate funcţiile în care am fost ales cu votul cetăţeanului, am avut un comportament decent. Nu v-am trădat, nu m-am vândut, permanent am depus efort să fiu eficient. Nu am furat. Am venit în politică în 2007 cu un BMW X5 nou-nouț, azi sunt cu o Dacia de mulţi ani. Asta mi-a zis-o un bun prieten.Pentru mine o relaţie sănătoasă cu cetăţenii de rând a costat mai mult decât una cu elita politică”, afirmă Cobzac.

În explicația publicată pe pagina sa de Facebook, acesta spune că nu a fost omul nimănui, și-a dorit în continuare să reprezinte cetățenii în Parlament.

„Nu am fost omul nimănui, nu am fost „spoiler” şi nu am avut agendă ascunsă. Nu am negociat convingerile mele pro-europene şi democratice. Am dorit doar în continuare să vă reprezint în Parlament. Să fie clar, nu consider ceva rău dacă am făcut-o în formă de protest. Forma mai puţin contează, contează fapta. Fapta, acţiunea defineşte omul şi politicianul. Am reflectat mult asupra celor întâmplate la 14 martie. Acum, după ce s-au limpezit lucrurile, sunt convins – am procedat corect. A doua oară aş face la fel”, a punctat Cobzac.

Citește și: Usatîi a intrat în posesia unui ceas de lux de aproape 200 de mii de euro

loading...

Comments are closed.