Alte știri

Grigore Novac: ”La prima ședință a Parlamentului vom fi cu lecțiile făcute și suntem gata să promovăm proiectele pe care le așteaptă cetățenii”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderii PAS au decis să plece în vacanțe de lux, chiar dacă nu a fost anunțat oficial concediu, iar de lucru este foarte mult. Despre aceasta a vorbit deputatul ales pe listele Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Grigore Novac, invitat la postul public de radio, informează Primul.md

Socialistul a declarat că, imediat după alegeri, echipa Blocului Comuniștilor și Socialiștilor a început să lucreze asupra proiectelor de legi promise cetățenilor. Potrivit lui Novac, deja la primele ședințe ale noului Parlament inițiativele vor fi propuse votului în plen.

”Noi putem munci și 2-3-4 zile la rând în ședințele Parlamentului. Noi am demonstrat că nu suntem leneși ca unii. Apropos, actualul lider al PAS, Igor Grosu, presa a scris că el deja se află pe litoralul Mării Mediterane într-un hotel de lux. A obosit omul, dar noi încă nu suntem în vacanță. (…) Majoritatea deputaților, eu vorbesc despre fracțiunea noastră, acum muncesc asupra inițiativelor legislative, pentru că aici este o muncă enormă. Nu poți scrie un proiect într-o zi sau două. Acum se muncește la proiecte. Noi la prima ședință a Parlamentului vom fi cu lecțiile făcute și suntem gata să promovăm proiectele pe care le așteaptă cetățenii. Lor, cred că le va lua ceva timp să facă acest lucru”, a declarat socialistul.

Novac a mai menționat că ședința de constituire a Parlamentului ales în data de 11 iulie va avea loc deja săptămâna viitoare, iar cel mai probabil la începutul lui august va fi prezentată și noua garnitură guvernamentală.

Citește și: Deputat: ”Blocului Comuniștilor și Socialiștilor va efectua un control parlamentar strict asupra acțiunilor guvernării PAS”

loading...

Comments are closed.