Politică

Grupul PRO MOLDOVA în disperare: Sesizarea depusă de Sârbu la CC este o tentativă de a stopa investigarea furtului miliardului și concesionarea AIC

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul PRO MOLDOVA, Sergiu Sârbu încearcă să tergiverseze procesul de elucidare a celor două mari infracțiuni economice – furtul miliardului și concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău.

De această părere este deputatul PSRM, Adela Răileanu, transmite Telegraph.md

Potrivit Adelei Răileanu, Sârbu încearcă această tergiversare prin sesizarea Curții Constituționale privind constituționalitatea atribuțiilor Consiliului Suprem de Securitate.

Aceasta în timp ce, același CSS, se va întruni joi în ședința, în care pe ordinea de zi vor figura două chestiuni: furtul miliardului și concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău.

Mai mult de atât, Răileanu consideră această sesizare un apel la un ultim refugiu al grupului parlamentar PRO MOLDOVA și anume, Curtea Constituțională „a Domnicăi Manole”

„Miercuri, pe la amiază, deputatul Serghei Sîrbu anunță că Grupul ”PRO MOLDOVA” sesizează Curtea Constituțională, pentru a se expune asupra constituționalității atribuțiilor Consiliului Suprem de Securitate. Scopul este la suprafață – tergiversarea procesului de elucidare a celor două infracțiuni economice de proporții. Se vede că tabăra din care face parte fostul democrat Sîrbu a ajuns la disperare, dacă a folosit ultimul refugiu – apelarea la Curtea Constituțională a Domnicăi Manole. Știrlitz și-a dat seama că s-a deconspirat, însă nu mai conta, căci îi fugea pământul de sub picioare.” scrie Adela Răileanu, într-o postare pe Facebook.

„Serghei, chiar în așa hal să-ți deconspiri întreaga gașcă din organizațiile teritoriale Miami și Tel-Aviv? E o dovadă clară că e împuțită rău treaba cu furtul miliardului și concesionarea aeroportului?” se întreabă Răileanu.

Citește și: VIDEO // Pavel Filip: ”Eu nu fac vreo diferență dintre Șor și Pro Moldova. Toată lumea știe că are aceeași rădăcină”

loading...

Comments are closed.