Politică

Guvernatorul Găgăuziei a efectuat o vizită de lucru la București

Pinterest LinkedIn Tumblr

Guvernatorul UTA Gagauz-Yeri, Irina Vlah, a întreprins, în perioada 19-20 august, o vizită de lucru în capitala României. Başcanul a avut mai multe întrevederi cu autoritățile municipale din București, transmite Moldpres

Irina Vlah a avut o întrevedere cu primarul Sectorului 6 al municipiului București, Ciprian Ciucu, în cadrul reuniunii fiind confirmat interesul reciproc în stabilirea relațiilor bilaterale social-economice.

„Am venit să învățăm și să facem schimb de experiență. Vom învăța de la dumneavoastră să dezvoltăm industria și sectorul IT. Trebuie să creăm oportunități pentru tinerii noștri și astfel să-i convingem să-și conecteze viitorul cu UTA Găgăuzia. Vă mulțumim pentru disponibilitatea de a ne ajuta”, a menționat Irina Vlah.

Părțile au convenit să elaboreze și să semneze un acord de cooperare între Primăria municipiului Comrat și Primăria Sectorului 6 din București. Totodată, cu suportul Bucureștiului, liceul “Mihai Eminescu” din Comrat ar putea fi dotat cu mobilier și echipament.

loading...

Comments are closed.