Lifestyle

Horoscop 17 februarie 2020. Taurii au curaj să facă schimbări

Pinterest LinkedIn Tumblr

Horoscop Berbec

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Berbecii ar putea folosi acest aspect pentru recâștigarea respectului de sine și pentru creșterea încrederii în ei înșiși. Este momentul să își satisfacă propriile plăceri fără a se simți vinovați și să-și reevalueze credințele și principiile spirituale, dar și valorile morale și materiale.

Horoscop Taur

Taurii au ocazia să-și schimbe anturajul, să cunoască persoane noi care să contribuie la propria lor schimbare. Poate fi vorba de persoane cu ajutorul cărora să facă progrese profesionale, să conducă un proiect la succes. Este momentul să facă lucrurile altfel pentru a se bucura de popularitate.

Horoscop Gemeni

Gemenii ar trebui să aibă mai mult curaj să iasă în față, să renunțe la temeri și să-și expună părțile mai puțin vizibile. Vor avea succes. Pe de altă parte, este o perioadă care-i ajută să se rupă de trecut și să se vindece.

Horoscop Rac

Racii pot avea parte de revelații care să-i determine fie la schimbarea unor credințe și principii, fie la schimbarea anturajului. Pot realiza că mediul actual nu le aduce progres sau că trebuie să mai învețe ceva pentru a avea succes profesional, pentru a crește un proiect.

Horoscop Leu

Leii care nu au avut curajul să facă o schimbare profesională, acum o pot face. Pot depăși niște blocaje emoționale și astfel pot face pași către cariera dorită. Pot apărea schimbări în plan financiar, chiar și câștiguri neașteptate, poate chiar provenite din partaje.

Horoscop Fecioară

Fecioarele au ocazia să-și schimbe niște principii pe baza cărora își construiesc o relație, iar în cuplu reușesc să ajungă la o viziune comună cu partenerul. Mulți nativi deschid orizonturi noi în relațiile pe care le au, fie că sunt personale, fie profesionale.

Horoscop Balanță

Balanțele sunt susținute de Univers să facă acele schimbări dorite în stilul de viață astfel încât să-și îmbunătățească sănătatea. Pot renunța la o dependență, fie emoțională, fie financiară, fie la un obicei prost care le afectează starea generală. Unii nativi își pot schimba locul de muncă.

Horoscop Scorpion

Pentru Scorpioni, acest context astrologic este benefic din punct de vedere relațional și afectiv. Apar schimbări care vor contribui la progresul unei relații, de exemplu un copil. Cei singuri se pot îndrăgosti și pot da curs unei legături de lungă durată.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii vor simți nevoia să facă schimbări de program, de loc de muncă, de rutină zilnică, astfel încât să dedice mai mult timp familiei. Li se schimbă ideea de cămin, de construire a acestuia, atât la propriu, cât și la figurat.

Horoscop Capricorn

Capricornii au toate șansele să-și schimbe niște tipare de gândire, dar și convingeri sentimentale. Pot fi luați prin surprindere de o discuție cu copiii, de o declarație de dragoste sau poate fac o călătorie neașteptată, dar care-i bucură.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au parte de schimbări benefice în plan financiar. Poate fi vorba de ajutor din partea familiei, de o creștere salarială neașteptată, dar și de o investiție în locuință pe care și-o doreau de multă vreme.

Horoscop Pești

Peștii sunt susținuți de astre să-și schimbe niște raționamente, niște idei și concepții, modul în care comunică cu cei din jur, totul pentru progresul și evoluția lor personală sau profesională. Posibil ca o negociere făcută sau o deplasare să le aducă beneficii neașteptate.

sursa: Cancan.ro

 

 

loading...

Comments are closed.